Перейти до основного вмісту

Захист проєктів «Подорож на одну із планет Сонячної системи»

    

    Кожна людина мріє здійснити подорож у Всесвіт. Дізнатися про те, як там на інших планетах. Над цим міркували і учні нашого класу, які підготували захоплюючі проєкти на тему: «Подорож на одну із планет Сонячної системи».
    Кожен проєкт був по-своєму цікавий та захолюючий.Учні провели велику пошукову роботу, щоб знайти цікавинки.  Під час захисту проєктів, діти презентували багато цікавої і пізнавальної інформації. А саме, що Непту́н - планета Сонячної системи, восьма за віддаленістю від Сонця. Вона четверта за розміром , третя за масою і належить до планет-гігантів. Нептун було відкрито 23 вересня 1846 року, і він став першою планетою, виявленою завдяки математичним розрахункам. Тут вирують найсильніші вітри серед планет Сонячної системи. Вене́ра - це єдина з восьми основних планет, яка отримала назву на честь жіночого божества. За розміром майже така сама, як Земля. Венера — третій за яскравістю об'єкт на небі; її блиск поступається лише блиску Сонця та Місяця. Належить до планет, відомих людству з найдавніших часів. Мерку́рій - найближчий до Сонця. Він є найменшою планетою Сонячної системи. Навколо Сонця Меркурій рухається швидше всіх планет.

    Усе це і ще багато цікавинок дізналися учні про планети Сонячної системи. Школярі із захопленням слухали та захищали свої проєкти.

























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоденні 5. Тексти для читання.

Цікаві завдання з української мови

Читаємо залюбки

Здрастуйте, дорогі гості! Морозний вітер січе в обличчя. Намело цілі кучугури   снігу — січневого снігу. Важкувато стало жити на світі пташкам, що зимують у нас. Але вони не дуже журяться. Ось, весело цвірінькаючи, хвилясто пролетіла зграйка жвавих красенів-щигликів, чижів і коноплянок. Помчали   щодуху   десь на лопухах, вільхах чи берізках поснідати   смачним насіннячком. А яке гарне деревце горобини! Ніби його прикрасили, як новорічну ялинку. Чудові, спокійні червоногруді снігурі обсипали його і ягідками ласують. До чого ж красиві пташки! Їх називають північними папугами. Це наші зимові гості. Вони прилетіли з далекої півночі, щоб тут перебути зиму. Бо там вона сувора, люта. Прилітають до нас гостювати і червоногруді, в червоненьких шапочках чечітки та коричнево-золотисті юрки. А ми в саду поставили їдальні для пташок і підгодовуємо їх. Прилітайте, дорогі гості, поласувати коноплею, просом, льняним та гарбузяним   насінням, ягодами горобини і калини! (137 слів)