Перейти до основного вмісту

До нових вершин і перемог разом із "На Урок". Олімпіада з математики.

    Інтернет-олімпіади «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя.
    XIII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» — це можливість перевірити свої знання, повторити вивчене й дізнатися багато нового.
    Попри війну та намагання знищити або поневолити кожного з нас, ми будемо робити все можливе, аби українські школярі мали можливість навчатися. Навчатися в УКРАЇНСЬКИХ школах, брати участь у ВСЕУКРАЇНСЬКИХ й міжнародних змаганнях та неодмінно перемагати! Наші олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх. Ми радимо взяти участь у змаганнях кожному учневі, адже це унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди.
    Зверніть увагу: завдання можуть охоплювати теми навчальної програми, пропоновані до вивчення у період з 01.09.2021 до 31.03.2022

Інструкція учню

  • Зайти на сторінку naurok.ua/start, ввести наданий вчителем пароль та обрати олімпіаду або конкурс.
  • Виконати завдання у відведений для цього час.
  • Після оголошення результатів отримати нагороди.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоденні 5. Тексти для читання.

Цікаві завдання з української мови

Читаємо залюбки

Здрастуйте, дорогі гості! Морозний вітер січе в обличчя. Намело цілі кучугури   снігу — січневого снігу. Важкувато стало жити на світі пташкам, що зимують у нас. Але вони не дуже журяться. Ось, весело цвірінькаючи, хвилясто пролетіла зграйка жвавих красенів-щигликів, чижів і коноплянок. Помчали   щодуху   десь на лопухах, вільхах чи берізках поснідати   смачним насіннячком. А яке гарне деревце горобини! Ніби його прикрасили, як новорічну ялинку. Чудові, спокійні червоногруді снігурі обсипали його і ягідками ласують. До чого ж красиві пташки! Їх називають північними папугами. Це наші зимові гості. Вони прилетіли з далекої півночі, щоб тут перебути зиму. Бо там вона сувора, люта. Прилітають до нас гостювати і червоногруді, в червоненьких шапочках чечітки та коричнево-золотисті юрки. А ми в саду поставили їдальні для пташок і підгодовуємо їх. Прилітайте, дорогі гості, поласувати коноплею, просом, льняним та гарбузяним   насінням, ягодами горобини і калини! (137 слів)