Перейти до основного вмісту

Дистанційне навчання 26.05.2020


№ з/п
Предмет
Теоретичний матеріал
Практичні завдання
Посилання на
онлайн-ресурс
1.
Інформатика
Безпека в мережах. Вікові обмеження на перегляд сторінок та створення акантів. Небезпечні співрозмовники та теми. Виявлення проблем і джерела допомоги.
Дистанційний урок.

2.
Фізичне виховання
Рухливі ігри та естафети. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ, естафет, ігор.
Виконуйте комплекс вправ та будьте здорові!



3.
Математика
Виконання арифметичних дій з числами (додавання, віднімання, множення, ділення) різними способами під час розв’язування завдань та конкретних життєвих проблем, описаних у математичних задачах.
Виконуємо завдання за підручником
ст. 128 номер 2-вчимо таблицю ділення числа 9,
ст. 129 номер 5-скласти і розв'язати задачу за малюнком,
ст. 129 номер 1-усно заповнити таблицю,
ст. 131 номер 1-усно попрацювати з таблицею.


4.
Українська мова
Виразне читання/
слухання твору. Робота з текстом. Завдання, спрямовані на формування та відпрацювання умінь та навичок (графічних, орфографічних, орфоепічних тощо).
Виконати завдання
ст. 106 впр.3 виконуємо усі завдання (дидактичний матеріал).

5.
Я досліджую
світ
Правила пішохідного руху. Безпечна поведінка на природі (ліс, водойми, гори тощо). Безпечні місця для ігор і розваг. Ознаки підозрілих предметів, забутих речей, вибухових пристроїв та зброї, куди звертатися в ситуаціях, пов’язаних з ними. Правила поведінки в громадських місцях (у крамниці, парку, дитячому майданчику тощо).
Пропоную переглянути відео до уроку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоденні 5. Тексти для читання.

Цікаві завдання з української мови

Читаємо залюбки

Здрастуйте, дорогі гості! Морозний вітер січе в обличчя. Намело цілі кучугури   снігу — січневого снігу. Важкувато стало жити на світі пташкам, що зимують у нас. Але вони не дуже журяться. Ось, весело цвірінькаючи, хвилясто пролетіла зграйка жвавих красенів-щигликів, чижів і коноплянок. Помчали   щодуху   десь на лопухах, вільхах чи берізках поснідати   смачним насіннячком. А яке гарне деревце горобини! Ніби його прикрасили, як новорічну ялинку. Чудові, спокійні червоногруді снігурі обсипали його і ягідками ласують. До чого ж красиві пташки! Їх називають північними папугами. Це наші зимові гості. Вони прилетіли з далекої півночі, щоб тут перебути зиму. Бо там вона сувора, люта. Прилітають до нас гостювати і червоногруді, в червоненьких шапочках чечітки та коричнево-золотисті юрки. А ми в саду поставили їдальні для пташок і підгодовуємо їх. Прилітайте, дорогі гості, поласувати коноплею, просом, льняним та гарбузяним   насінням, ягодами горобини і калини! (137 слів)