Перейти до основного вмісту

Дистанційне навчання 29.03.2021


Доброго дня, шановні батьки та діти! План роботи на сьогодні.

№ з/п

Предмет

Теоретичний матеріал

Практичні

завдання

Посилання на
онлайн-ресурс

1.

Я досліджую світ

Уявлення про ситуацію міжособистісного спілкування (умови, учасники, мета). Норми спілкування в різних комунікативних ситуаціях (знайомі та незнайомці). Сфери спілкування: навчання, сім’я, дозвілля, послуги тощо. Різні види діяльності (звичайна, фамільярна, вульгарна). Редагування рукописного та електронного тексту. Емотикон як засіб вираження реакції на допис у захищеній онлайновій спільноті.   

Пропоную опрацювати презентацію
«Історія виникнення першої книги».

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-istoria-viniknenna-persoi-knigi-147295.html?fbclid=IwAR1QsYIuakuM1Sha11Li3JVx4C5tqSqW2IstvqhZVqyL1PyOoQWj-gaTJeU

 

 

 

2.

Українська
мова

Передбачення змісту твору за назвою та ключовими словами. Виразне читання/слухання твору. Обговорення первинного сприйняття. Вибіркове читання: пошук певної інформації. Час дієслова. Змінювання дієслів за часами. Створення власного письмового висловлювання. Орфограми, пунктограми, правила слововживання та словозміни (у межах вивченого).

Працюємо самостійно. Урок 48.

3.

Математика

 

Сполучний закон множення. Пропедевтика розв’язання задач на спільну роботу.     

Зустрічаємося на онлайн-уроці.
Ознайомлення
з новим матеріалом.
Після уроку виконуємо завдання за підручником
ст.63-64 №419, 420, №421.

Тема: Математика
Время: 29 мар. 2021 09:30
Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/8955194587?pwd=SThCbW8xYWVud3grMXo2TmJYdTBadz09
Идентификатор конференции: 895 519 4587
Код доступа: 12345

4.

Фізичне виховання

 

Поняття про види гімнастичного багатоборства. Комплекс загальнорозвивальнихвправ. Вправи з малим м’ячем (тенісним або гумовим). Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор.

Максим Федорович запрошує усіх на онлайн-урок.

Тема: 3-Є фізична культура
Время: 29 мар. 2021 11:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/89452920857?pwd=K2hMSnBsTk1DN21vUkVwblpMdDJ1dz09
Идентификатор конференции: 894 5292 0857
Код доступа: 12345

5.

Я досліджую
світ

Вплив друзів, сім’ї, засобів масової інформації на почуття, поведінку, настрій. Планування прогулянки/екскурсії до об’єктів культурної спадщини.

Продовжуємо тему «Приховані можливості речей». 
Для виконання завдань підготуйте: робочий зошит «Я досліджую світ» (частина 2), підручник О. Волощенко, О. Козак, Г. Остапенко “Я досліджую світ” (частина 2).
Відкриваємо посилання і виконуємо завдання.
Бажаю успіхів!

Дистанційний урок
https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema7/lessons/17

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоденні 5. Тексти для читання.

Цікаві завдання з української мови

Читаємо залюбки

Здрастуйте, дорогі гості! Морозний вітер січе в обличчя. Намело цілі кучугури   снігу — січневого снігу. Важкувато стало жити на світі пташкам, що зимують у нас. Але вони не дуже журяться. Ось, весело цвірінькаючи, хвилясто пролетіла зграйка жвавих красенів-щигликів, чижів і коноплянок. Помчали   щодуху   десь на лопухах, вільхах чи берізках поснідати   смачним насіннячком. А яке гарне деревце горобини! Ніби його прикрасили, як новорічну ялинку. Чудові, спокійні червоногруді снігурі обсипали його і ягідками ласують. До чого ж красиві пташки! Їх називають північними папугами. Це наші зимові гості. Вони прилетіли з далекої півночі, щоб тут перебути зиму. Бо там вона сувора, люта. Прилітають до нас гостювати і червоногруді, в червоненьких шапочках чечітки та коричнево-золотисті юрки. А ми в саду поставили їдальні для пташок і підгодовуємо їх. Прилітайте, дорогі гості, поласувати коноплею, просом, льняним та гарбузяним   насінням, ягодами горобини і калини! (137 слів)